CEO fluisteraar Hans Pronk laat je worden wie je bent

IK, bewust mens, versie 2.0

We gaan 90 dagen intensief aan de slag 

Daarna ervaar jij het leven anders en zien anderen jou anders

Mijn grootste winst is dat ik nu anders naar zaken kijk. 

Milder, met meer compassie. Ik voel meer balans.


Individueel traject

In het programma kijken we samen naar jou en brengen we de verschillende rollen die je speelt, in kaart. Zowel wel zakelijk als privé, zowel in stress als in de ontspanning.  

Want van jou wordt maar al te vaak verwacht dat je een supercape draagt. Het programma beinvloedt je persoonlijke groei op meerdere vlakken en bestaat uit verschillende modules.


Na het programma herken je jouw patronen die belemmerend werken om een volledige balans en geluksgevoel te ervaren en ervaar je frequenter gelukkige momenten

Programma IK, bewust mens, versie 2.0

Welke rollen speel jij?

In het programma kijken we samen naar jou en brengen we de rollen die je speelt in kaart. Zowel zakelijk als privé, zowel in stress als in de ontspanning. In al je handelen zit een patroon. 


De wetenschap komt er via het meten van hersenactiviteiten langzaam achter, dat een groot deel van je handelingen onbewust plaatsvindt. Mocht je alles zoveel mogelijk logisch en rationeel beredeneren, dan is dat toch wel een schokkende conclusie. Als een handeling namelijk heeft plaatsgevonden vindt pas erna een rationalisatie in je brein plaats. Met andere woorden: je plaatst en ordent je waarnemingen zodanig dat ze 'passen in je handelen.'

Ervaar frequenter 

gelukkige momenten


Als het er is, weet je het. Die wereldreis van toen, op die berg met op de steen een gedicht, dat was een moment van geluk. Dan ben je blij, dan weet je alles en is de wereld je gunstig gezind. De mensen om je heen nemen dat waar en willen bij je zijn. 


Het produceren van geluksmomenten is niet eenvoudig. De commercials op tv willen je doen geloven dat product x of y leidt tot je geluk. Dat kan, echter is vaak van korte duur. Immers de volgende prikkel komt er dan al weer aan. Hoe kun je dat sturen? Het antwoord daarop ga je zelf al tijdens het programma ervaren. 

Herken je patronen

Zodra je jouw belemmerende patronen herkent, wordt het eenvoudiger om een volledige balans en geluksgevoel te ervaren. Ik help je om de slag te maken tussen jouw denken en voelen


Het resultaat is dat je op basis van je eigen handelen en gedrag jezelf beter voelt en jouw kans vergroot om 'gewoon' gelukkig te zijn. 

Want van jou wordt maar al te vaak verwacht dat je een supercape draagt.

Op je lijf geschreven

Het programma IK, bewuste mens versie 2.0, beinvloedt je persoonlijke groei op meerdere vlakken en bestaat uit verschillende modules. Afhankelijk van ons eerste gesprek is jouw programma toegespitst op:


  • Versterking zelfbeeld en zelfvertrouwen
  • Vergroting eigen potentieel
  • Verhoging van omzet en winst van je bedrijf
  • Creatief en flexibel blijven
  • Authentiek zijn en blijven
  • Autonoom handelen
  • Een voorbeeld zijn voor je medewerkers

Enkele reacties

 "Hans is een zeer gedreven en betrokken coach. Hij heeft een uitgebreid palet aan oefeningen en manieren om je nieuwe inzichten te bieden en hiermee zelf aan de slag te gaan. Hierdoor is elke traject precies afgestemd op de behoefte die jij hebt in jouw rol. Hiernaast weet Hans je op een prettige manier te prikkelen en stimuleert je het onderste uit de kan te halen." 

M. K. te G

 "Het resultaat voor mij? Rust en meer vertrouwen in mezelf. Ik voel me meer op m'n plek. Acceptatie van andermans keuzes, zonder mijn oordeel al te hard te vellen. Mezelf openstellen voor iemand die ik niet vertrouw is lastig voor mij: Hans is een warm mens en gemakkelijk te vertrouwen. Hij geeft veel van zichzelf, als je ervoor open staat en ervoor gaat tenminste." 

J.P. te H

Kijk je het aan of ga je het aan?