Over Hans Pronk

Kijk je het aan? ... Of ga je het aan? 

De vraag die iedereen me stelt

en mijn antwoord...

Mijn Missie

PERSOONLIJK

Opgegroeid in een generatie van zeevaarders, heeft de zee en met name de horizon een grote aantrekkingskracht op mij. Ik zie mezelf als waarnemer, ik houd van de natuur, het zintuiglijk genieten van de goede dingen des levens. De liefde in mijn leven is Jacqueline, haar twee kinderen Yannick en Aimée heb ik ook in mijn hart gesloten.

In mijn leven heb ik veel gelezen en veel kennis opgedaan van het brein en gedrag van de mens. Sinds 1996 ben ik zelfstandig ondernemer en heb ik gewerkt als senior project manager en warmhearted life coach om me inmiddels te specialiseren in mensen zoals jij, die een groot verschil kunnen maken in onze wereld. Als TGW consultant breng ik Toegevoegde Waarde. 


WAT IK DOE

Ik werk met jou vanuit een breed omvattend denkraam. Zoals ieder mens ben ik gevormd door datgene waarmee ik in mijn verleden te maken heb gehad. Met voorvaderen die de wereldzeeën hebben bevaren, ben ik gezegend met een bijzondere gave en gevoel voor mensen. 


MET WIE IK WERK

Als TGW Consultant, levenskunstenaar en warmhearted executive business coach bestendig ik de hoofd-hart verbinding van jou, als bewust mens,  waardoor jouw leven, je gezin en je bedrijf floreert. Ervaar zelf in een Transformatie Consult de kracht van hetgeen ik voor jouw effectiviteit kan betekenen. Ben jij een bewust mens en heb jij de ambitie om zowel je leven als je bedrijf voortvarend te regisseren? Om grip te houden op harde economische waarheden en door te groeien als mens? Een bedrijfseigenaar of Corporate Manager die worstelt om jouw team te inspireren hun hoogste effectiviteit te bereiken? Om tevens een liefdevolle partner en ouder te zijn? De angst of zelfs existentiële onzekerheid om jouw leven als regisseur in de hand te nemen, ontstaat als vanzelf. Hoe ga je daar dan mee om?


JOUW TRANSFORMATIE

Verzeker jezelf van hoofd-hart balans
 Ontdek een geheel nieuwe manier van omgaan met jouw tijd. Word Levenskunstenaar!
Laat zelfleiderschap en leiderschap zien, zowel zakelijk als privé


MIJN  EXPERTISE 

Mijn waarnemend vermogen, mijn drive om een verschil te maken en mijn achtergrond in Senior Project Management, Sales en Management Team Consulting geven mij de tools om transformatief met jou als bewust mens aan de slag te gaan. 

Bovendien ben ik ervaringsdeskundige in het omgaan met veranderingen. 


WAAROM WERK IK GRAAG MET JOU? 

Omdat jij als bewust mens impact hebt op de levens van velen, niet in de laatste plaats op die van je eigen medewerkers en natuurlijk je gezin. Ik ben je graag van dienst!


MIJN KERNWAARDEN

Warm hart
Invoelend luisteraar
Toegepaste kennisdrager
Transformatief levenskunstenaar
De zee

TWAALF AFSPRAKEN ...

waar je me aan kunt houden als jouw Toegevoegde Waarde coach:


 • Je krijgt mij als je persoonlijk adviseur. Je wordt nooit doorverwezen naar een ander.
 • Je profiteert van alles wat ik heb geleerd van vele Executives van wie ik coach, consultant en mentor ben geweest in de afgelopen 20+ jaren.
 • In 1:1 gesprekken duiken we samen vertrouwelijk in je verleden, je successen en je tegenvallers. Krijgen we duidelijkheid over waar je staat, waar je naar toe wilt en wat je tegenhoudt, tenzij je er vanaf nu effectief mee omgaat. 
 • Je krijgt pragmatisch advies voor jouw specifieke situatie en neemt de juiste stappen om je doelen  "10X" eenvoudiger en sneller te bereiken dan competente collega's. 
 • Je wordt niet onderworpen aan psychologische tests.
 • Met jouw toestemming, interview ik vijf of zes door jou aangewezen mensen in je omgeving om sterktes en zwaktes te onderkennen.
 • Uit onze gesprekken ontwikkelen we een routekaart van tastbare stappen die je nu en later kunt nemen. 
 • Je zult ervaren en weten hoe je:
Wederkerende problemen oplost
Obstakels overwint
Meetbaar meer waarde toevoegt aan je persoonlijke merk
Conflicten hanteert
Mensen beïnvloedt, zelfs als ze niet aan je rapporteren
Dingen doet die je eerder niet voor mogelijk hield
Anders denkt dan je geleerd hebt
Een voorbeeld bent voor anderen
In aanzien wint richting je team
Zorgt voor mensen die aan je zijn toevertrouwd
Je eigen verwachtingen overtreft
 • Tijdens onze tijd samen, krijg je toegang tot mijn agenda als en wanneer je dat nodig vindt. Je hebt ongelimiteerd toegang per mail en telefoon voor opvolgings-gesprekken.  
 • We stemmen met elkaar af zodra je nieuwe uitdagingen aangaat, in extreme weersomstandigheden terechtkomt, zodra je een nieuwe positie, meer verantwoordelijkheden, meer invloed of meer zichtbaarheid krijgt. 
 • We komen samen een aanpak overeen om je voortgang te meten, zodat deze zinvol en blijvend is. 
 • Je wordt een vriend(in) en je kunt me bellen of mailen tot ver in de toekomst. Eerdere klanten hebben twee, zes en zelfs vijftien jaar na hun programma contact met me opgenomen. 

Wat anderen over mij zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Bevlogen en persoonsgerichte man

 “Hans is een bevlogen en persoonsgerichte man. Iemand die op natuurlijke wijze vertrouwen schenkt. In de gesprekken die wij gevoerd hebben gedurende ons coachingstraject, gaf Hans mij alle ruimte om tot meer zelfleiderschap te komen. Hans combineert een professionele houding en procesoverzicht met een humanistische, zelfreflecterende houding.”

G. H. te R.

 • Hans spiegelt, reflecteert met compassie en daadkracht.

  Hans is warm, integer, weet waar hij het over heeft, zet aan tot voelen, denken, handelen. Neemt niet over, maar laat het mijzelf doen en ervaren. Hij zet ook eigen ervaringen in, laat daarin openheid en kwetsbaarheid zien. Hans spiegelt, reflecteert met compassie en daadkracht. Creëert een veilige bedding, is kritisch, vraagt door en laat mij het zelf doen.  De Intensives zijn geschikt voor bewuste mensen die weten dat veranderen van gedrag uiteindelijk alleen door hen zelf kan geschieden en die op zoek zijn naar input/tools die hen daartoe in staat stellen. Mensen die weten, dat er meer nodig is dan in je hoofd bedenken dat het anders moet en dat je het vanaf nu anders gaat doen.

  A. C. te W.

 • Jouw warme aanpak

   “Ik heb ervaren dat het materiaal wat je aanreikt doorleefd is en geleefd wordt. Wat mij betreft is “walk your talk” heel voelbaar. Dat vond ik enorm fijn en gaf me veel vertrouwen. Je warme aanpak is geschikt voor mensen die echt willen veranderen en voor wie de lijdensdruk dat dat maar niet lukt, hoog genoeg is. Er dient voldoende commitment te zijn en ook de bereidheid om eigen zekerheden en gedrag vanuit een nieuw perspectief te bekijken.”

  J.M. te A.